HEPATITA - C

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

HEPATITA - C
HEPATITA - C
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AJUTOR

+11
lilica2009
Ileana
Preot Adrian
mi55ion
gabi
florenta
Gion
Decebal
Hepatita C forum
joy.division
stasylena
15 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

AJUTOR - Pagina 2 Empty Re: AJUTOR

Mesaj  florenta Vin Ian 07, 2011 4:17 pm

Dumnezeu sa ii ajute lui Vasile sa se faca bine! Elena,curaj si putere ! Tare incercata esti.Roaga-te si spera! Ne vom ruga si noi pentru Vasile si pentru tine. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste momentul asta dificil!
florenta
florenta
Am obtinut SVR-ul.
Am obtinut SVR-ul.

Fibroza : F2
feminin Numarul mesajelor : 950
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 57
Localizare : craiova
Stare de spirit : pesimista

Sus In jos

Mesaj  Ileana Vin Ian 07, 2011 6:22 pm

sintem alaturi de voi cu gindul si cu rugaciuni
speram sa trceti peste aceste grele incercari
Dumnezeu sa va ajute
Ileana
Ileana
Am obtinut SVR-ul.
Am obtinut SVR-ul.

Fibroza : scorIshak:ANI8
feminin Numarul mesajelor : 889
Data de inscriere : 23/08/2009
Varsta : 74
Localizare : falticeni-suceava
Stare de spirit : e loc de mai bine

Sus In jos

Mesaj  anda Sam Ian 08, 2011 12:08 am

Draga mea Elena ,tu esti o fire puternica si plina de viata ,ajuti pe toata lumea si esti un om deosebit . Dumnezeu e sus si vede astfel de oameni ,asa ca nu dispera si sa fii tot tu asa cum esti buna si cu inima deschisa. Tin pumnii stransi tare pentru Vasile si pup pe Anastasia .O sa fie iara bine!.
anda
anda
Ma simt bine...raman aici

feminin Numarul mesajelor : 504
Data de inscriere : 17/03/2010
Localizare : Oradea
Stare de spirit : optimism mult

Sus In jos

Mesaj  Preot Adrian Sam Ian 08, 2011 7:11 pm

Vasile a fost astazi operat si i s-a extirpat una dintre cele trei tumori aflate pe coloana.Pentru celelalte doua,care sunt mai mici,i se va face chimioterapie si radioterapie.Acum Vasile se afla la terapie intensiva.Sa speram ca va fi bine.Doamne ajuta!
Preot Adrian
Preot Adrian
MEDIC de SUFLETE
MEDIC de SUFLETE

Numarul mesajelor : 813
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 61
Localizare : Barlad
Stare de spirit : optimist

Sus In jos

Mesaj  stasylena Lun Ian 10, 2011 12:27 am

Va iubim si va multumim din suflet pentru rugaciunile pe care le faceti pentru noi. Noi incercam sa ne bucuram de minunile facute de Dumnezeu. Trebuie sa luptam pana la capat, asa cum va fi voia Domnului si asa cum face un crestin adevarat. Doamne ajuta!
stasylena
stasylena
Fac parte din familie
Fac parte din familie

feminin Numarul mesajelor : 158
Data de inscriere : 06/05/2010
Varsta : 44
Stare de spirit : pacatoasa si nevrednica

Sus In jos

Mesaj  florenta Lun Ian 10, 2011 1:01 am

Doamne ajuta!
florenta
florenta
Am obtinut SVR-ul.
Am obtinut SVR-ul.

Sus In jos

Mesaj  Hepatita C forum Lun Ian 10, 2011 9:34 pm

Doamne ajută, Elena!
Hepatita C forum
Hepatita C forum
Admin

Fibroza : A2F3
feminin Numarul mesajelor : 3950
Data de inscriere : 20/08/2009
Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj  heidi Lun Ian 10, 2011 10:02 pm

Elena,Doamne ajuta ,sa fie bine !!!!!
heidi
heidi

feminin Numarul mesajelor : 479
Varsta : 53
Stare de spirit : sociabila,comunicativa

Sus In jos

Mesaj  stasylena Mar Ian 11, 2011 1:44 pm

Doamne ajuta, tuturor!

Am poposit si eu pentru cateva ore acasa. Vasile a ramas la spital cu tatal sau. Au trecut deja cateva zile de la extirparea primei tumori, starea lui fizica si mentala e una buna, incepe sa-si revina clinic, incepe sa-si simta jumatatea corpului care era semiparalizata. In zilele urmatoare o sa incercam sa mergem la onclologie pentru continuarea tratamentului de chimioterapie sau radioterapie. Deja am luat legatura cu un medic roman neurochirurg care lucreaza aproape de Londra si care s-a hotarat sa ne ajuta in cazul in care situatia iese de sub control, dumnealui s-a oferit sa ne ajute ca sa ajungem ori in Anglia, ori in Israel sau Germania. Acum incercam sa facem un RMN total pentru a afla daca sunt tumori si in alte organe. Diseara o sa fiu din nou la spital. Am incercat sa iau legatura cu Decebal din Iasi, nu aveam unde sa dorm intr-o seara,
insa nu mi-a raspuns la nr de telefon pe care mi l-a lasat aici pe site, i-am trimis si un sms, dar ......... Asta e, daca citeste, sa stie ca de la mine era mesajul.
Nu stiu ce va mai randui Dumnezeu, dar Vasile la operatie a simtit o minune: s-a visat intr-o clasa de gradinita unde era ffff cald si bine, acolo era o femeie ffff frumoasa cu o voce blanda iar in jurul lui erau alti copii. Cu totii stateau pe jos si ascultau de doamna aceea. Vasile se simtea bine, ca un copilas care are grija de el o mama. Si acum isi aminteste cat de bine a fost la operatie. La un moment dat, doamna "educatoare" i-a spus ca a expirat timpul de vizita si ca e vremea sa plece din sala, l-a condus la usa, i-a deschis usa si Vasile cand a iesit pe usa totul a revenit la normal. Ii era trasa masca de oxigen de la nas si s-a trezit cu cateva palme peste fata. A revenit foarte repede din anestezie, nu a pierdut mult sange. Asta e fost totul, ca un basm.
Va tin la curent si Doamne ajuta!!!!
stasylena
stasylena
Fac parte din familie
Fac parte din familie

Sus In jos

Mesaj  Gion Mar Ian 11, 2011 2:13 pm

Oooooooooo,ce vis frumos.Cred ca a avut ingerul pazitor care la ajutat mult.Sper sa ne dai vesti bune in continuare.

Gion
Admin

Fibroza : Fibroscan-F1
masculin Numarul mesajelor : 2967
Data de inscriere : 19/08/2009
Varsta : 54
Localizare : Italia
Stare de spirit : acceptabila

https://hepatita-c.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Hepatita C forum Mar Ian 11, 2011 9:21 pm

stasylena a scris:...doamna "educatoare" i-a spus ca a expirat timpul de vizita si ca e vremea sa plece din sala...

Sper să nu mai meargă în vizite de-astea. AJUTOR - Pagina 2 580721 Sănătate multă şi să auzim numai de bine. Doamne ajută!
Hepatita C forum
Hepatita C forum
Admin

Sus In jos

Mesaj  gabi Mar Ian 11, 2011 11:02 pm

Sanatate si Doamne ajuta !
gabi
gabi
moderator
moderator

feminin Numarul mesajelor : 2580
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 65
Localizare : romania
Stare de spirit : poate fi si mai rau

Sus In jos

Mesaj  stasylena Dum Feb 06, 2011 6:18 pm

Revin si eu cu o mare rugaminte la dumneavoastra. Sotul meu a ajuns acasa, insa starea lui de sanatate nu e una foarte buna. A stat internat la 2 spitale in Iasi, iar cand a fost transferat la clinica de oncologie din cadrul Spitalului Sfantul Spiridon, radioterapeutul Iancu a refuzat transferul de internare de la Spitalul de Recuperare, ba mai mult decat atat l-a plimbat pe Vasile prin spital, l-a tinut mai bine de jumatate de ora pe targa in curtea spitalului, afara fiind temperaturi destul de scazute, el avand doar pijamalele pe el. Nu vreau sa-mi mai amintesc cum am reusit sa-l aduc acasa, pentru ca a fost groaznic, multumesc lui Dumnezeu ca n-a racit si acum e cat de cat stabil.
Problema cu care ne confruntam acum e ca nu reusim sa luam legatura cu un radioterapeut bun pentru iradierea tumorilor de pe coloana ramase. Precizez ca Vasile se confrunta si cu o paraplegie flasca, deci e imobilizat la pat.
Daca este cineva dintre dumnevoastra care cunoaste personal un astfel de medic, atat din Cluj, cat si din Bucuresti, va rugam din inima sa ne ajutati. Fiecare zi trece in defavoarea noastra.

Doamne ajuta!
stasylena
stasylena
Fac parte din familie
Fac parte din familie

Sus In jos

Mesaj  Hepatita C forum Lun Feb 07, 2011 8:48 pm

Elena, nu cunosc nici un radioterapeut, din pacate. Sora mea a facut tratamentul in Spania, dar ma voi interesa si daca gasesc un astfel de medic te anunt.
Hepatita C forum
Hepatita C forum
Admin

Sus In jos

Mesaj  Gion Sam Feb 12, 2011 8:15 pm

Elena,ai gasit radioterapeutul de care aveti nevoie?Vasile cum se mai simte?

Gion
Admin

Sus In jos

Mesaj  stasylena Dum Feb 13, 2011 1:36 pm

Din pacate, starea de sanatate a lui Vasile e una foarte grava. Are dureri cumplite de coloana, nevralgie intercostala severa, paraplegie flasca, sonda urinara....... dar spiritul e sanatos. In ceea ce priveste medicii din Romania, sunt total dezamagita de ei. In perioada urmatoare am renuntat la ideea cautarii uneui medic bun, prefer sa alerg pe la preoti sa-i rog sa se roage pentru noi si de asemenea, ne lasam in voia si grija lui Dumnezeu, a Maicii Domnului si tuturor Sfintilor dragi inimii noastre. Hristos este doctorul trupurilor si a sufletelor noastre, si la EL trebuie sa cautam vindecarea. Este o vorba care zice ca, doctorul ingrijesc ranile, iar Dumnezeu le vindeca.

Doamne ajuta si sa nu ne pierdem nadejdea in clipele grele ale vietii noastre, ca Hristos este langa noi! Sa ne obisnuim cu durerile din viata aceasta, daca vrem sa ne fie bine dincolo si nu trebuie sa ne plangem de durerile corpului- care are samanta putejunii in el, ci sa primi totul cu bucurie. Numai asa Hristos ne izbeste de tot necazul!!!
stasylena
stasylena
Fac parte din familie
Fac parte din familie

Sus In jos

Mesaj  Gion Dum Feb 13, 2011 2:20 pm

Elena ,imi pare rau sa aufd ca starea lui Vasile nu este tocmai buna,dar cu ajutorul lui Dumnezeu cred ca se va rezolva totul In privinta medicilor din Romania eu personal am o parere nu tocmai buna...si nu ma refer ca profesionalism ,desigur sunt convins ca mai sunt si exceptii.

Gion
Admin

Sus In jos

Mesaj  stasylena Dum Feb 13, 2011 4:39 pm

Draga Gino, noua nu trebuie sa ne para rau de boli, ele ne aduc curatirea sufletului si trebuie sa le primim ca daruri de la Dumnezeu. Daca doreste careva dintre voi sa ne ajute cu ceva, ar putea sa se roage pentru noi citind de doua ori pe zi Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie. Aceasta e ca un canon pentru familia noastra si cum toti cei apropiati noua ne-au cam "uitat" dintr-o data, facem apel la fratii nostri de suflet, astfel sa putem trecem si prin incercarea asta grea.

Te rugam, o, Sfinte Parinte Nectarie, ia viata noastra in mainile tale si mijloceste precum stii mantuirea noastra!Amin![b]
stasylena
stasylena
Fac parte din familie
Fac parte din familie

Sus In jos

Mesaj  Gion Dum Feb 13, 2011 4:54 pm

Elena ,uite am postat mai jos rugaciunea catre Sf Nectarie.Sunt convins ca va fi citita de multi membri si vizitatori ai forumului si gandurile lor vor fi indreptate spre Vasile.
Doamne ajuta!

Rugaciune catre Sfantul ierarh Nectarie

O, preasfinte si intru tot laudate, mare facatorule de minuni Nectarie, primeste aceasta putina rugaciune de la noi, nevrednicii robi, caci catre tine, ca de la un adevarat izvor de tamaduiri si grabnic folositor si ajutator preaminunat scapand, si catre sfant chipul icoanei tale privind, cu lacrimi fierbinti ne rugam tie: Vezi, sfinte, durerile noastre, vezi saracia si ticalosia noastra. Vezi ranile sufletelor si ale trupurilor noastre. Rugamu-ne tie, Nectarie Sfinte, sarguieste de ne ajuta cu neincetatele si sfintele tale rugaciuni, si ne sprijineste pre noi, robii tai. Ia aminte la suspinele noastre si nu trece cu vederea pre noi, ticalosii si scarbitii, ca stim, sfinte al lui Dumnezeu, ca de ai si patimit grele prigoniri pentru dragostea lui Hristos, dar prin ele ai aflat dar de la Dumnezeu si astazi luminat vietuiesti intru imparatia cea gatita sfintilor, fiindca ne-am incredintat ca si dupre mutarea ta din viata aceasta trecatoare, cine a nazuit la ajutorul tau si cu credinta ti s-a rugat, nu a ramas neajutat. Ca cine te-a chemat pre tine, de minuni facatorule, si trecutu-l-ai cu vederea? Sau cui, intru dureri fiind, si spre ajutorul tau alergand, nu i-ai usurat suferinta?

Minunile si ajutorul tau ne-au facut si pre noi, ticalosii si scarbitii, sa te chemam intru ajutor. Auzit-am ca trupul tau a ramas neputrezit, pentru a intari intru noi credinta in inviere. Auzit-am si ca din dragoste pentru norodul credincios, mai apoi L-ai rugat pre Dumnezeu ca binecuvantarea sfintelor tale moaste sa se raspandeasca in toata lumea. -tim, o, alesule ierarhe, de multimea tamaduirilor pre care le-ai savarsit, nou doctor fara de arginti aratandu-te. Nu cunoastem nici suferinta si nici durere, pre care sa nu le poti alina. Nu cunoastem nici o boala careia tu sa nu ii poti aduce tamaduire, daca tamaduirea este spre mantuirea celor ce se roaga tie. Dar mai mult decat atat, nu numai ca ai tamaduit boli despre cari doctorii ziceau ca nu pot fi tamaduite, ci si pre multi bolnavi i-ai ajutat a se intari intru credinta si intru rabdare, si sa ia plata de la Dumnezeu pentru osteneala lor. Si acestia, fara sa primeasca tamaduirea trupeasca, au primit tamaduirea sufleteasca si i-au multumit Domnului ca prin ghimpele bolii au fost adusi de la iubirea acestei lumi la iubirea celor sfinte, de la calea cea larga a patimilor la calea cea ingusta a mantuirii.

Aceste minuni ale tale, sfinte, ne-au facut si pre noi a crede ca la orice facere de bine esti gata ajutator si grabnic folositor si sprijin minunat. Drept aceea, suntem incredintati ca pre tot cela ce alearga la tine, cerand cu credinta ajutor, nu-l treci cu vederea. Pentru aceasta si noi credem ca si acum acelasi esti, sfinte, precum atunci cand i-ai ajutat pre cei cari au alergat la tine. Slaba este credinta noastra, dar fiind scarbiti si pagubiti, la tine alergam cu credinta si cu lacrimi. Ingenunchind, rugamu-ne tie, Sfinte Ierarhe Nectarie, sa te rogi pentru noi lui Hristos Fiul lui Dumnezeu, Cela ce n-a trecut cu vederea rugaciunile tale cele jertfelnice, ci te-a ascultat si te-a intarit si te-a primit intru cerestile locasuri.

Catre Acela roaga-te, ca sa fim si noi ajutati si miluiti pentru rugaciunile tale, si din pagube si necazuri izbaviti, ca sa laudam si sa binecuvantam si sa slavim intru tot laudatul si prea puternicul nume al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Gion
Admin

Sus In jos

Mesaj  florenta Lun Feb 14, 2011 11:22 am

Ne rugam cu totii pentru Vasile si pentru familia lui greu incercata.
florenta
florenta
Am obtinut SVR-ul.
Am obtinut SVR-ul.

Sus In jos